Напояване зелени площи

Разпръсквачи

- Роторни хидранти – Всяка серия се предлагат модели от полимер и неръждаема стомана с 6 взаимозаменяеми дюзи. Всички модели са със защитна гумена капачка и Радиус от 5.5 м до 22.6 м. Хидрантите имат възможност за регулиране на ъгъла на ротация от 40° до 360°.

    

- Спрей - спрей хидранти се използват със спрей дюзи с  радиус от 1.5 м до 5 м и ротаторни дюзи с радиус от 4 м до 10.3 м. Хидрантите могат да бъдат с anti-drain valve (ADV) и I-Stop клапан против анти-вандализъм.

     

    

- Голф игрища -Голф ротор се предлага в отлична комбинация от висока производителност и лекота за средени разстояния, с  радиус от 20,4 м до 28,3 м, като може да се регулира до 25% за най-добро покритие. Тяло от неръждаема стомана. Специален дизайн намалява загубата на налягане, за да се подобри производителността на системата.

 

Ел. клапани

- Богата гама от клапани изработени от висококачествени полимери (BSP). Предлага се с или без регулатор на дебит и налягaне, соленойд 9V DC и 24V AC

  
Хидравлични клапани

- Хидравлични клапани за работа с мръсна вода.

 

Сензори

- Дъжд - съвместимост с повечето модели програматори. Спестява ненужно поливане. Проектиран да се използва с ниско напрежение.

- Влага - осигурява прецизен контрол за съдържанието на влажността в почвата. Спестява излишен разход на вода. Здрава поликарбонатна конструкция за директен монтаж в почвата.

Програматори


- Външен монтаж - програматорите за външен монтаж са защитени от влага и могат да бъдат монтирани на открито. Има възможност да бъдат от 4 до 24 зони, с няколко независими програми и множество стартови времена и опция годишен график.

- Вътрешен монтаж - предназначени за монтаж в сухо помещение. С множество стартови времена и опция годишен график.

- Батерии - има възможност да бъдат от 1, 2, 4 и 6 зони. Работят с две АА батерии в продължение на няколко години. Водоустойчив дизайн. Възможност за монтаж на сензор за дъжд или влага на почвата.

- Декодерно управление - подходящ за големи паркове, където има множество електромагнитни клапани на голямо разстояние. Тогава се препоръчва употребата на кодираща система с два кабела, главен уред и толкова декодери, колкото са и електромагнитните клапани в градината/парка.