Партньори

K-Rain е един от водещите световни производители на ротори, спринклери, спрейове, контролери и клапани за търговски и жилищни напоителни системи. С над 100 патента и повече от 40 години опит в индустрията усъвършенстваният дизайн и инженеринг направиха K-Rain продуктите най-лесни за инсталиране, настройка и използване.

SOLEM е френска компания, която се намира в Монпелие от 1984 г. насам. Ние сме специализирани в разработването и производството на устройства за напоителни системи, осветление за градини.
Nelson Irrigation Corporation е с мисия, за да се подобри приложението на водата. Призната като световен лидер в качеството и иновациите, Nelson Irrigation Corporation се фокусира върху предоставяне на изключителни продукти, включително Rotator® Sprinklers, Control Valves, Pressure Regulators, и Big Gun® Sprinklers - за селскостопански и промишлени приложения.
ADRITEC - Това е една чудесна възможност за вас да се запознаете с историята на ADRITEC и хората, които стоят зад нея. Нашата история е проста ... непрекъснато развитие в услуга на селското стопанство!
TALGIL Computing & Control LTD е създадена през 1987 година. Нашите сфери на дейност са разработка, производство, маркетинг и сервиз на професионални системи за напояване на открити полета, оранжерии и ландшафти.
Ние съчетаваме най-съвременните технологии в областта на електрониката, компютърните науки, комуникациите и напоителните техники с дълбоко познаване на пазарните нужди и предпочитанията на потребителя, което води до най-атрактивните продукти, които са добре приети в световен мащаб.
Потопяемите помпи ZDS са известни с тяхната несравнима надеждност, поради което можем да гарантираме нашата “Гаранция без увъртане!!”
SPCO - Ние сме иновативна швейцарска компания, която произвежда водни помпи най-високо качество в целия свят, в различни версии. Нашата широка гама от помпи може да се използва в много аспекти на ежедневния живот.
Анадолу Мотор, една от дълбоко вкоренените и мощни компании на Anadolu Group, извърши производството на двигатели, което започна дълго време, когато Турция се срещна със съвременни селскостопански техники, по лиценз Lombardini. Анадол Мотор продължава производството си под марката си "ANTOR" днес и изнася в почти 50 страни, включително Италия. Anadolu Motor, в допълнение към производството на двигатели; също така извършва производство на машини за опетняване на марката ANTRAC, машини за косене на трева за марката Antor, раздробяване на клони, моторни помпи и бензино-дизелови генераторни групи.
От 1987 г. TECNIDRO проектира, разработва, произвежда и продава автоматично хидравлични клапани и системи за управление на водата по света. Основни области на приложение на TECNIDRO продукти: - Напояване - Водоснабдяване и разпределение - Помпени станции - Заводи за запаси от горива - Пречистване на водата - Системи за противопожарна защита - Водно измерване Производствените съоръжения на TECNIDRO са непрекъснато модернизирани и тествани от екип на инженери и техници, използващи най-новите CAD и CAM технология. Една голяма хидравлична изпитвателното съоръжение тества всички продукти, напускащи растение.
Poelsan беше първата компания, която въведе адаптери за свързване на тръбопроводи от полиетилен, които бяха внесени през 1994 г.
На 2 януари 2013 г.,Morbark, Inc обяви закупуването на Boxer оборудване от Mertz Manufacturing, LLC. Boxer компактен товарач e иновативна машина, която намалява разходите за изпълнение на основните задачи и процеса на подобряване насреда, в която хората живеят и работят. Чрез замяна на ръчния труд с по-големи и по-скъпи машини, Boxer предлага рентабилни, напоителниизпълнители, водопроводчици, електротехници, и собствениците на имоти, тъй като те копаят, както и извършване на десетки други задачи.
ТecnoCooling е специализирана в производството и разпространението на открито охладителни системи и реализира за мъгла системи за охлаждане, овлажняване, специални ефекти, контрол на праха, възможност за неутрализиране на миризмата в дома, търговски, промишлени и селскостопански области.
CASCADE въведе нова концепция за фонтан със своите изкуствени езера. Нашите фонтани са изцяло предварително сглобени, надеждни, самоносещи се. Всяка една част от тях е била тествана преди, така че нашите фонтани са в работно състояние още преди да бъдат поставени във вашата градина.