Напояване зелени площи

Разпръсквачи

Роторни хидранти – Всяка серия се предлагат модели от полимер и неръждаема стомана с 6 взаимозаменяеми дюзи. Всички модели са със защитна гумена капачка и Радиус от 5.5 м до 22.6 м. Хидрантите имат възможност за регулиране на ъгъла на ротация от 40° до 360°.

Спрей - спрей хидранти се използват със спрей дюзи с  радиус от 1.5 м до 5 м и ротаторни дюзи с радиус от 4 м до 10.3 м. Хидрантите могат да бъдат с anti-drain valve (ADV) и I-Stop клапан против анти-вандализъм.

Голф игрища -Голф ротор се предлага в отлична комбинация от висока производителност и лекота за средени разстояния, с  радиус от 20,4 м до 28,3 м, като може да се регулира до 25% за най-добро покритие. Тяло от неръждаема стомана. Специален дизайн намалява загубата на налягане, за да се подобри производителността на системата.

Ел. клапани

Богата гама от клапани изработени от висококачествени полимери (BSP). Предлага се с или без регулатор на дебит и налягaне, соленойд 9V DC и 24V AC

Хидравлични клапани

Хидравлични клапани за работа с мръсна вода.

Сензори

- Дъжд - съвместимост с повечето модели програматори. Спестява ненужно поливане. Проектиран да се използва с ниско напрежение.

- Влага - осигурява прецизен контрол за съдържанието на влажността в почвата. Спестява излишен разход на вода. Здрава поликарбонатна конструкция за директен монтаж в почвата.

Програматори

Външен монтаж - програматорите за външен монтаж са защитени от влага и могат да бъдат монтирани на открито. Има възможност да бъдат от 4 до 24 зони, с няколко независими програми и множество стартови времена и опция годишен график.

Вътрешен монтаж - предназначени за монтаж в сухо помещение. С множество стартови времена и опция годишен график.

Батерии - има възможност да бъдат от 1, 2, 4 и 6 зони. Работят с две АА батерии в продължение на няколко години. Водоустойчив дизайн. Възможност за монтаж на сензор за дъжд или влага на почвата.

Декодерно управление с WEB комуникация - подходящ за големи паркове, където има множество електромагнитни клапани на голямо разстояние. Тогава се препоръчва употребата на кодираща система с два кабела, главен уред и толкова декодери, колкото са и електромагнитните клапани в градината/парка.